INOX UNUTRAŠNJE OGRADE – UNUTRAŠNJE OGRADE OD INOXA

Inox unutrašnje ograde ili unutrašnje ograde od inoxa firme Hromos, je pravo rešenje ako vaš dom ili poslovni prostor poseduje unutrašnje stepenište.

Kuće na sprat, zgrade ili hoteli koji imaju unutrašnje stepenište moraju imati i ogradu tog stepeništa. Kako bi sve bilo lepo, ekonomično i sigurno pobrinuo se Hromos sa inox unutrašnjim ogradama.

Inox unutrašnje ograde se izrađuju od različitih vrsta profila te kao takve daju odličan izgled.

Osim izgleda inox unutrašnje ograde su veoma ekonomične i sigurne. Ekonomičnost se ogleda u samom održavanju i trajanju unutrašnjih ograda. Uz malo truda i materijala za čišćenje (vlažna krpa) unutrašnje ograde će izgledati kao da su juče postavljene.

Sjaj i lepota izrade daju posebnu dimenziju prostoru u kojima su postavljene unutrašnje ograde. U kombinaciji sa materijalima, drvo ili staklo, inox unutrašnje ograde se izrađuju tako da pružaju sigurnost osobama koje ih koriste svakodnevno. U zavisnosti od potreba prostora u kojima se postavljaju, inox unutrašnje ograde, prate stepenište i sve krivine a pritom ne gube na kvalitetu, lepoti i sigurnosti.

Planiranjem gradnje i unutrašnjih stepenica ili nekih prostora gde je ograda neophodna moramo da mislimo i na to kako će se ta ograda uklopiti u prostor. Zato i preporuka za unutrašnje ograde jeste inox kao rešenje koje se može prilagoditi svakom prostoru. Unutrašnjost kao i spoljašnost mora da odaje sigurnost i ekonomičnost kao i da izgleda lepo.

Uz inox unutrašnje ograde možete biti sigurni da će lepota, ekonomičnost i sigurnost biti u prvom planu.

Materijali kojima se izrađuju unutrašnje ograde su precizno odmereni i prilagodljivi baš tom prostoru. Inox kao većinski materijal u izradi unutrašnjih ograda je opšte poznat i priznat materijal koji odiše lepim, ekonomičnim i bezbednim.

Mi u Hromosu se trudimo da dobrom odnosu cene i kvaliteta usluga i proizvoda, dopremo do sve većeg broja kupaca kako iz Srbije tako i iz inostranstva.

Penjite se i silazite, naslonite i oslonite se na unutrašnje ograde od inoxa koje proizvodi firma Hromos.