Inox kruzne stepenice – kružne stepenice od inoxa

Inox kruzne stepenice ili kružne stepenice od inoxa firme Hromos, to je pravi izbor za unutrašnje stepenice koje će krasiti vaš prostor.

Često u objektima nema dovoljno prostora za normalne stepenice, pa se nameću kao idealno rešenje, inox kružne stepenice koje zauzimaju vrlo malo prostora. Kružne stepenice se zbog praktičnosti ali i estetike grade još u vreme antičke Grčke i Rimskog Carstva. Stepenice koje kruže oko centralnog nosećeg stuba, tipično imaju rukohvate samo s spoljne strane, dok se sa unutrašnje nalazi centralni stub.

Inox kružne stepenice zauzimaju minimum prostora u Vašem domu i izrađuju se u više kombinacija. Konstrukcija i ograda su izgrađene od inoxa, dok gazišta mogu biti u kombinaciji, inox, drvo ili staklo. Inox kružne stepenice se izrađuju u različitim varijantama i prečnicima, a sve prema Vašim željama i potrebama.

Inox poseduje izuzetne osobine zbog kojih se razlikuju od ostalih klasa čelika. Koroziono su rezistentni, zahvaljujući prvenstveno uticaju legirajućeg elementa hroma. A zahvaljujući niklu kao legirajućem elementu otporni su na temperaturnu razliku.

Inox kružne stepenice u svakom prostoru izgledaju ne samo lepo već i elegantno.
Prostori koji su manji i gde ne možete postaviti obične stepenice rešenje su inox kružne stepenice koje će tom prostoru dati poseban pečat.

Sve više ljudi koji imaju potrebe za stepenicama u svojim prostorima se odlučuju za inox stepenice iz više praktičnih razloga a i zbog svoje elegancije.

Inox je poslednjih godina hit među materijalima. Inox je pouzdan i kvalitetan.
Inox je interesantan i zbog izuzetno povoljnog odnosa cene i kvaliteta.

Proizvodi od inoxa su sve više zastupljeni, kako u svetu tako i kod nas. Kvalitet i način održavanja u kratkom roku pokazuju potpunu isplativost inox proizvoda.

Odluka da postavite inox kružne stepenice biće Vaš pravi izbor.
Praktičnost, elegancija i dobar odnos kvaliteta i cene biće više nego dovoljan razlog da poverenje date inox kružnim stepenicama.

U ponudi firme Hromos koja proizvodi proizvode od inoxa, inox kružne stepenice se izrađuju u više kombinacija.
konstrukcija-Inox / Gazišta – drvo (bukva, jasen, hrast) / Ograda – Inox
konstrukcija – Inox / Gazišta – Inox / Ograda – Inox
konstrukcija – Inox / Gazišta – staklo / Ograda – Inox

Na Vama je samo da nas pozovete, firmu Hromos i odlučite u kojim varijantama i prečnicima i u kom prostoru želite inox kružne stepenice.