INOX KOFIČASTI TRANSPORTER – KOFIČASTI TRANSPORTER OD INOXA

Inox kofičasti transporter ili kofičasti transporter od inoxa firme Hromos, je pravi izbor da brzo, lako i jednostavno prebacite neki od ‘rasutih’ materijala pomoći će Vam inox kofičasti transporter.
Inox kofičasti transporter ili Elevatori su nezamenljivi uredjaji za vertikalni transport žitarica, brašnastih materijala i sitnijih granula.

Inox kofičasti transporter se sastoji od niza kofica pričvršćenih za beskonačni kaiš. Transport se vrši koficama koje su poredjane na beskrajnoj traci obavijenoj oko remenica elevatora. Ovo je najkvalitetniji vid transporta, postiže se ušteda u vremenu podizanja materijala, ušteda u prostoru i utrošku potrebne energije. Materijal koji se transportuje stoji u kofici koja se kreće. Kaiš kod inox kofičastih transportera je postavljen preko pogonskog bubnja koji se nalazi u glavi transportera. Kofice kojima se materijal prenosi nalaze se u kućištu transportera. Kofica hvata materijal prilikom prolaska pokraj mesta gde se materijal ubacuje, a zatim ga transportuje kroz kolonu ka glavi transportera gde se vrši istovar.

Zahvaljujući konstrukciji i načinu rada, inox kofičasti transporteri najpovoljniji su za vertikalni transport, jer troše manje energije i najmanje oštećuju zrno žitarica.

U našem proizvodnom programu imamo širok spektar inox transportera. Oblik i karakteristike inox kofičastog transportera zavise od materijala za transport i zahtevnosti procesa transporta.

Inox kofičasti transporter je dizajniran za rukovanje širokom paletom materijala za prenos.

U izradi inox transportera koriste se prvoklasni materijali, inox, pa su oštećenja transportovanog materijala svedena na minimun.

Inox kofičasti transporter je potpuno zatvoren za prašinu i vremenske uticaje, a izrada kofica različitih dimenzija je moguća u zavisnosti od potreba transportnih materijala.

Inox kofičasti transporter je jednostavne i čvrste kontrukcije, a rukovanje njima je lako i sigurno.
I možda i najvažnije, zauzimaju malo prostora.
Ovo je najkvalitetniji vid transporta koji postiže uštedu u vremenu, uštedu u trošku energije i uštede u prostoru.

Za detaljnije informacije za inox kofičasti transporter stojimo Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas Hromos – inox proizvodi.