INOX APARAT ZA AMERIČKE KROFNICE – APARAT ZA AMERIČKE KROFNICE OD INOXA

Inox aparat za američke krofnice ili aparat za američke krofnice od inoxa firme Hromos, je pravi izbor kada želite brzu poslasticu tu je inox aparat za američke krofnice.

Inox aparat olakšava i ubrzava pripremu američkih krofnica. U samo nekoliko koraka i nekoliko minuta obradujte sebe i druge, pravljenjem u inox aparatu za američke krofnice, pravu poslasticu.

U zagrejan kalup aparata za američke krofnice sipajte smesu napravljenu po Vašem omiljenom receptu. Nema više muke sa rernom, kalupima i uljem, jednostavno uključite Vaš inox aparat za američke krofnice u struju i slavlje može da počne.

Termostat koji reguliše temperaturu daje Vam slobodu a ploča od inoxa nedozvoljava da krofnice zagore. Možete ih praviti slatke ili slane ili kako volite. Prelivajte ih medom, čokoladom, šećerom, orasima, džemom, kremom ili u slučaju slane kombinacije dozvolite sebi malo mašte.

Dodajte u samu smesu ili ih posle pečenja kombinujte sa kajmakom, šunkom, kačkavaljem, krem sirom ili nekim drugim slanim namazom.

Prosto uživajte sa Vašim inox aparatom za američke krofnice.

Klasične krofnice se spremaju u vrelom ulju, gde mogu da upiju veliku količinu ulja što ih čini ukusnim ali i visokokaloričnim. Eliminisanjem preterane upotrebe ulja aparata za američke krofnice peče ovu poslasticu, bez lepljenja, bez masnoće – zdravije i ukusnije.

Inox aparat za američke krofnice je praktičan jer nezauzima mnogo prostora u kuhinji a uvek je spreman za rad a posle upotrebe ne morate ga čistiti. Ploča od inoxa koja se upotrebljava u izradi aparata za američke krofnice ne dozvoljava da se smesa zalepi.

Deca posebno uživaju sa inox aparatom za američke krofnice jer je jednostavan za rukovanje a pritom deca kroz igru se i zabavljaju i učestvuju u pravljenju ukusnih američkih krofnica.

Prijatno uz inox aparat za američke krofnice. Firma Hromos proizvodi inox aparat za američke krofnice