Inox proizvodi – HROMOS https://hromos.rs Trstenik Thu, 24 Jan 2019 11:58:51 +0000 sr-RS hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.9 Inox nadstrešnice iznad ulaznih vrata https://hromos.rs/hromos-inox-nadstresnice-iznad-ulaznih-vrata/ https://hromos.rs/hromos-inox-nadstresnice-iznad-ulaznih-vrata/#respond Thu, 24 Jan 2019 11:32:29 +0000 https://hromos.rs/?p=624 INOX NADSTREŠNICE IZNAD ULAZNIH VRATA Ulaz u svaki dom treba da izgleda lepo i prijatno. Prvi utisak kada neko dolazi kod Vas, su ulazna vrata, kao i nadstrešnica ukoliko postoji. Da bi ulaz u Vaš dom bio u potpunosti, iz više razloga, potrebna mu je nadstrešnica. Nastrešnica iznad ulaznih vrata mora biti lepa, funkcionalna i […]

The post Inox nadstrešnice iznad ulaznih vrata appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
INOX NADSTREŠNICE IZNAD ULAZNIH VRATA

Ulaz u svaki dom treba da izgleda lepo i prijatno. Prvi utisak kada neko dolazi kod Vas, su ulazna vrata, kao i nadstrešnica ukoliko postoji.

Da bi ulaz u Vaš dom bio u potpunosti, iz više razloga, potrebna mu je nadstrešnica. Nastrešnica iznad ulaznih vrata mora biti lepa, funkcionalna i kvalitetna.

Kompanija Hromos izrađuje baš takve inox nadstrešnice iznad ulaznih vrata.

Kvalitetni materijali poput inoxa daju jednu dozu bezbednosti i kvaliteta, a pritom lepo izgledaju. Razmišljajte unapred i dugoročno kada odlučite da postavite nadstrešnicu iznad ulaznih vrata.

Inox nadstrešnice iznad ulaznih vrata, pored ostalog, odolevaju svim vremenskim uslovima.
Inox nadstrešnice iznad ulaznih vrata su dugovečne i traju, a ne menjaju izgled zbog zuba vremena.

Visok kvalitet i otpornost na korozije inox nadstrešnica iznad ulaznih vrata uz moderan dizajn rama su pravo rešenje za Vaša ulazna vrata.

U građevinarstvu, inox kao materijal, široko se primenjuje u opremanju enterijera i eksterijera.

Zbog svojih vizuelnih i fizičkih karakteristika velika je primena inox-a.

Samo prava kombinacija materijala dovodi do sigurnih, ekonomičnih i atraktivnih proizvoda. I tako kombinacijom više profila, kod nas u kompaniji Hromos, dobijate funkcionalnost i estetsku vrednost.

Inox nadstrešnice iznad ulaznih vrata u kombinaciji sa staklom, veoma su atraktivne i modernog su izgleda.

Inox nadstrešnice iznad ulaznih vrata izrađujemo po porudžbini, raznih dimenzija, modela i varijanti po Vašim željama. Pošto su nadstrešnice iznad ulaznih vrata elementi koji se prilagođavaju obliku i veličini, važno je da se mogu dizajnirati u bilo kom obliku.

Mnoge nadstrešnice iznad ulaznih vrata koje viđamo i kojima se divimo zbog njihove lepote i funkcionalnosti izrađene su od inoxa u kompaniji Hromos.

Nadstrešnice iznad ulaznih vrata od inoxa koje se izrađuju u kompaniji Hromos nisu samo funkcionalne već su i estetski veoma upečatljive. Od dugačkog ravnog oblika, preko zakrivljenih linija, potpuno kružnog ili nekog drugog oblika inox materijali pružaju velike mogućnosti za prilagođavanje u ovom smislu.

Ulazna vrata Vašeg doma, nećete prepoznati ako se odlučite za inox nadstrešnica za ulazna vrata.

Na Vama je samo da nas pozovete, firmu Hromos i odlučite u kojim varijantama i dimenzijama želite vašu inox nadstrešnicu iznad ulaznih vrata.

The post Inox nadstrešnice iznad ulaznih vrata appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
https://hromos.rs/hromos-inox-nadstresnice-iznad-ulaznih-vrata/feed/ 0
Hromos – inox unutrašnje ograde https://hromos.rs/hromos-inox-unutrasnje-ograde/ https://hromos.rs/hromos-inox-unutrasnje-ograde/#respond Mon, 10 Dec 2018 13:48:52 +0000 https://hromos.rs/?p=612 INOX UNUTRAŠNJE OGRADE – UNUTRAŠNJE OGRADE OD INOXA Inox unutrašnje ograde ili unutrašnje ograde od inoxa firme Hromos, je pravo rešenje ako vaš dom ili poslovni prostor poseduje unutrašnje stepenište. Kuće na sprat, zgrade ili hoteli koji imaju unutrašnje stepenište moraju imati i ogradu tog stepeništa. Kako bi sve bilo lepo, ekonomično i sigurno pobrinuo […]

The post Hromos – inox unutrašnje ograde appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
INOX UNUTRAŠNJE OGRADE – UNUTRAŠNJE OGRADE OD INOXA

Inox unutrašnje ograde ili unutrašnje ograde od inoxa firme Hromos, je pravo rešenje ako vaš dom ili poslovni prostor poseduje unutrašnje stepenište.

Kuće na sprat, zgrade ili hoteli koji imaju unutrašnje stepenište moraju imati i ogradu tog stepeništa. Kako bi sve bilo lepo, ekonomično i sigurno pobrinuo se Hromos sa inox unutrašnjim ogradama.

Inox unutrašnje ograde se izrađuju od različitih vrsta profila te kao takve daju odličan izgled.

Osim izgleda inox unutrašnje ograde su veoma ekonomične i sigurne. Ekonomičnost se ogleda u samom održavanju i trajanju unutrašnjih ograda. Uz malo truda i materijala za čišćenje (vlažna krpa) unutrašnje ograde će izgledati kao da su juče postavljene.

Sjaj i lepota izrade daju posebnu dimenziju prostoru u kojima su postavljene unutrašnje ograde. U kombinaciji sa materijalima, drvo ili staklo, inox unutrašnje ograde se izrađuju tako da pružaju sigurnost osobama koje ih koriste svakodnevno. U zavisnosti od potreba prostora u kojima se postavljaju, inox unutrašnje ograde, prate stepenište i sve krivine a pritom ne gube na kvalitetu, lepoti i sigurnosti.

Planiranjem gradnje i unutrašnjih stepenica ili nekih prostora gde je ograda neophodna moramo da mislimo i na to kako će se ta ograda uklopiti u prostor. Zato i preporuka za unutrašnje ograde jeste inox kao rešenje koje se može prilagoditi svakom prostoru. Unutrašnjost kao i spoljašnost mora da odaje sigurnost i ekonomičnost kao i da izgleda lepo.

Uz inox unutrašnje ograde možete biti sigurni da će lepota, ekonomičnost i sigurnost biti u prvom planu.

Materijali kojima se izrađuju unutrašnje ograde su precizno odmereni i prilagodljivi baš tom prostoru. Inox kao većinski materijal u izradi unutrašnjih ograda je opšte poznat i priznat materijal koji odiše lepim, ekonomičnim i bezbednim.

Mi u Hromosu se trudimo da dobrom odnosu cene i kvaliteta usluga i proizvoda, dopremo do sve većeg broja kupaca kako iz Srbije tako i iz inostranstva.

Penjite se i silazite, naslonite i oslonite se na unutrašnje ograde od inoxa koje proizvodi firma Hromos.

The post Hromos – inox unutrašnje ograde appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
https://hromos.rs/hromos-inox-unutrasnje-ograde/feed/ 0
Hromos – inox aparat za američke krofnice https://hromos.rs/hromos-inox-aparat-za-americke-krofnice/ https://hromos.rs/hromos-inox-aparat-za-americke-krofnice/#respond Mon, 10 Dec 2018 13:04:35 +0000 https://hromos.rs/?p=600 INOX APARAT ZA AMERIČKE KROFNICE – APARAT ZA AMERIČKE KROFNICE OD INOXA Inox aparat za američke krofnice ili aparat za američke krofnice od inoxa firme Hromos, je pravi izbor kada želite brzu poslasticu tu je inox aparat za američke krofnice. Inox aparat olakšava i ubrzava pripremu američkih krofnica. U samo nekoliko koraka i nekoliko minuta […]

The post Hromos – inox aparat za američke krofnice appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
INOX APARAT ZA AMERIČKE KROFNICE – APARAT ZA AMERIČKE KROFNICE OD INOXA

Inox aparat za američke krofnice ili aparat za američke krofnice od inoxa firme Hromos, je pravi izbor kada želite brzu poslasticu tu je inox aparat za američke krofnice.

Inox aparat olakšava i ubrzava pripremu američkih krofnica. U samo nekoliko koraka i nekoliko minuta obradujte sebe i druge, pravljenjem u inox aparatu za američke krofnice, pravu poslasticu.

U zagrejan kalup aparata za američke krofnice sipajte smesu napravljenu po Vašem omiljenom receptu. Nema više muke sa rernom, kalupima i uljem, jednostavno uključite Vaš inox aparat za američke krofnice u struju i slavlje može da počne.

Termostat koji reguliše temperaturu daje Vam slobodu a ploča od inoxa nedozvoljava da krofnice zagore. Možete ih praviti slatke ili slane ili kako volite. Prelivajte ih medom, čokoladom, šećerom, orasima, džemom, kremom ili u slučaju slane kombinacije dozvolite sebi malo mašte.

Dodajte u samu smesu ili ih posle pečenja kombinujte sa kajmakom, šunkom, kačkavaljem, krem sirom ili nekim drugim slanim namazom.

Prosto uživajte sa Vašim inox aparatom za američke krofnice.

Klasične krofnice se spremaju u vrelom ulju, gde mogu da upiju veliku količinu ulja što ih čini ukusnim ali i visokokaloričnim. Eliminisanjem preterane upotrebe ulja aparata za američke krofnice peče ovu poslasticu, bez lepljenja, bez masnoće – zdravije i ukusnije.

Inox aparat za američke krofnice je praktičan jer nezauzima mnogo prostora u kuhinji a uvek je spreman za rad a posle upotrebe ne morate ga čistiti. Ploča od inoxa koja se upotrebljava u izradi aparata za američke krofnice ne dozvoljava da se smesa zalepi.

Deca posebno uživaju sa inox aparatom za američke krofnice jer je jednostavan za rukovanje a pritom deca kroz igru se i zabavljaju i učestvuju u pravljenju ukusnih američkih krofnica.

Prijatno uz inox aparat za američke krofnice. Firma Hromos proizvodi inox aparat za američke krofnice

The post Hromos – inox aparat za američke krofnice appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
https://hromos.rs/hromos-inox-aparat-za-americke-krofnice/feed/ 0
HROMOS – Inox kofičasti transporter https://hromos.rs/hromos-inox-koficasti-transporter/ https://hromos.rs/hromos-inox-koficasti-transporter/#respond Mon, 10 Dec 2018 11:31:38 +0000 https://hromos.rs/?p=586 INOX KOFIČASTI TRANSPORTER – KOFIČASTI TRANSPORTER OD INOXA Inox kofičasti transporter ili kofičasti transporter od inoxa firme Hromos, je pravi izbor da brzo, lako i jednostavno prebacite neki od ‘rasutih’ materijala pomoći će Vam inox kofičasti transporter. Inox kofičasti transporter ili Elevatori su nezamenljivi uredjaji za vertikalni transport žitarica, brašnastih materijala i sitnijih granula. Inox […]

The post HROMOS – Inox kofičasti transporter appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
INOX KOFIČASTI TRANSPORTER – KOFIČASTI TRANSPORTER OD INOXA

Inox kofičasti transporter ili kofičasti transporter od inoxa firme Hromos, je pravi izbor da brzo, lako i jednostavno prebacite neki od ‘rasutih’ materijala pomoći će Vam inox kofičasti transporter.
Inox kofičasti transporter ili Elevatori su nezamenljivi uredjaji za vertikalni transport žitarica, brašnastih materijala i sitnijih granula.

Inox kofičasti transporter se sastoji od niza kofica pričvršćenih za beskonačni kaiš. Transport se vrši koficama koje su poredjane na beskrajnoj traci obavijenoj oko remenica elevatora. Ovo je najkvalitetniji vid transporta, postiže se ušteda u vremenu podizanja materijala, ušteda u prostoru i utrošku potrebne energije. Materijal koji se transportuje stoji u kofici koja se kreće. Kaiš kod inox kofičastih transportera je postavljen preko pogonskog bubnja koji se nalazi u glavi transportera. Kofice kojima se materijal prenosi nalaze se u kućištu transportera. Kofica hvata materijal prilikom prolaska pokraj mesta gde se materijal ubacuje, a zatim ga transportuje kroz kolonu ka glavi transportera gde se vrši istovar.

Zahvaljujući konstrukciji i načinu rada, inox kofičasti transporteri najpovoljniji su za vertikalni transport, jer troše manje energije i najmanje oštećuju zrno žitarica.

U našem proizvodnom programu imamo širok spektar inox transportera. Oblik i karakteristike inox kofičastog transportera zavise od materijala za transport i zahtevnosti procesa transporta.

Inox kofičasti transporter je dizajniran za rukovanje širokom paletom materijala za prenos.

U izradi inox transportera koriste se prvoklasni materijali, inox, pa su oštećenja transportovanog materijala svedena na minimun.

Inox kofičasti transporter je potpuno zatvoren za prašinu i vremenske uticaje, a izrada kofica različitih dimenzija je moguća u zavisnosti od potreba transportnih materijala.

Inox kofičasti transporter je jednostavne i čvrste kontrukcije, a rukovanje njima je lako i sigurno.
I možda i najvažnije, zauzimaju malo prostora.
Ovo je najkvalitetniji vid transporta koji postiže uštedu u vremenu, uštedu u trošku energije i uštede u prostoru.

Za detaljnije informacije za inox kofičasti transporter stojimo Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas Hromos – inox proizvodi.

The post HROMOS – Inox kofičasti transporter appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
https://hromos.rs/hromos-inox-koficasti-transporter/feed/ 0
Hromos – inox kružne stepenice https://hromos.rs/hromos-inox-kruzne-stepenice/ https://hromos.rs/hromos-inox-kruzne-stepenice/#respond Fri, 16 Nov 2018 12:52:18 +0000 https://hromos.rs/?p=577 Inox kruzne stepenice – kružne stepenice od inoxa Inox kruzne stepenice ili kružne stepenice od inoxa firme Hromos, to je pravi izbor za unutrašnje stepenice koje će krasiti vaš prostor. Često u objektima nema dovoljno prostora za normalne stepenice, pa se nameću kao idealno rešenje, inox kružne stepenice koje zauzimaju vrlo malo prostora. Kružne stepenice se zbog praktičnosti […]

The post Hromos – inox kružne stepenice appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
Inox kruzne stepenice – kružne stepenice od inoxa

Inox kruzne stepenice ili kružne stepenice od inoxa firme Hromos, to je pravi izbor za unutrašnje stepenice koje će krasiti vaš prostor.

Često u objektima nema dovoljno prostora za normalne stepenice, pa se nameću kao idealno rešenje, inox kružne stepenice koje zauzimaju vrlo malo prostora. Kružne stepenice se zbog praktičnosti ali i estetike grade još u vreme antičke Grčke i Rimskog Carstva. Stepenice koje kruže oko centralnog nosećeg stuba, tipično imaju rukohvate samo s spoljne strane, dok se sa unutrašnje nalazi centralni stub.

Inox kružne stepenice zauzimaju minimum prostora u Vašem domu i izrađuju se u više kombinacija. Konstrukcija i ograda su izgrađene od inoxa, dok gazišta mogu biti u kombinaciji, inox, drvo ili staklo. Inox kružne stepenice se izrađuju u različitim varijantama i prečnicima, a sve prema Vašim željama i potrebama.

Inox poseduje izuzetne osobine zbog kojih se razlikuju od ostalih klasa čelika. Koroziono su rezistentni, zahvaljujući prvenstveno uticaju legirajućeg elementa hroma. A zahvaljujući niklu kao legirajućem elementu otporni su na temperaturnu razliku.

Inox kružne stepenice u svakom prostoru izgledaju ne samo lepo već i elegantno.
Prostori koji su manji i gde ne možete postaviti obične stepenice rešenje su inox kružne stepenice koje će tom prostoru dati poseban pečat.

Sve više ljudi koji imaju potrebe za stepenicama u svojim prostorima se odlučuju za inox stepenice iz više praktičnih razloga a i zbog svoje elegancije.

Inox je poslednjih godina hit među materijalima. Inox je pouzdan i kvalitetan.
Inox je interesantan i zbog izuzetno povoljnog odnosa cene i kvaliteta.

Proizvodi od inoxa su sve više zastupljeni, kako u svetu tako i kod nas. Kvalitet i način održavanja u kratkom roku pokazuju potpunu isplativost inox proizvoda.

Odluka da postavite inox kružne stepenice biće Vaš pravi izbor.
Praktičnost, elegancija i dobar odnos kvaliteta i cene biće više nego dovoljan razlog da poverenje date inox kružnim stepenicama.

U ponudi firme Hromos koja proizvodi proizvode od inoxa, inox kružne stepenice se izrađuju u više kombinacija.
konstrukcija-Inox / Gazišta – drvo (bukva, jasen, hrast) / Ograda – Inox
konstrukcija – Inox / Gazišta – Inox / Ograda – Inox
konstrukcija – Inox / Gazišta – staklo / Ograda – Inox

Na Vama je samo da nas pozovete, firmu Hromos i odlučite u kojim varijantama i prečnicima i u kom prostoru želite inox kružne stepenice.

The post Hromos – inox kružne stepenice appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
https://hromos.rs/hromos-inox-kruzne-stepenice/feed/ 0
Hromos – Inox nadstrešnice https://hromos.rs/inox-nadstresnice-blog/ https://hromos.rs/inox-nadstresnice-blog/#respond Wed, 17 Oct 2018 09:42:15 +0000 https://hromos.rs/?p=492 Nadstrešnice od inoxa – inox nadstrešnice Inox nadstrešnice ili nadstrešnice od inoxa firme Hromos, to je pravi izbor. Bilo da imamo terasu u stanu ili kući potreban nam je istureni zaklon ispred ili drugom reči – nadstrešnica. Nadstrešnice možemo postaviti i sami i od različitih materijala. Preporuka je da se dobro informišete pre nego se […]

The post Hromos – Inox nadstrešnice appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
Nadstrešnice od inoxa – inox nadstrešnice

Inox nadstrešnice ili nadstrešnice od inoxa firme Hromos, to je pravi izbor.

Bilo da imamo terasu u stanu ili kući potreban nam je istureni zaklon ispred ili drugom reči – nadstrešnica.
Nadstrešnice možemo postaviti i sami i od različitih materijala. Preporuka je da se dobro informišete pre nego se odlučite za taj korak, pošto postoje kompanije koje to rade profesionalno i sa kvalitetnim materijalima kao što su inox materijali. Svakako su naša preporuka da izbor padne na inox nadstrešnice ili nadstrešnice od inoxa.

Inox se kao materijal u građevinarstvu široko primenjuje u opremanju enterijera i eksterijera zbog svojih vizuelnih i fizičkih karakteristika.
Ne treba dozvoliti da nešto što treba da nas štiti od raznih spoljašnjih uticaja ( kiše, snega, sunca ) bude samo postavljeno. Treba razmišljati unapred i dugoročno.

Kvalitetni materijali poput inoxa daju jednu dozu bezbednosti i kvaliteta a pritom lepo izgledaju.
Pored toga inox nadstrešnice su dugovečne i odolevaju svim vremenskim uslovima.
Moderni materijali rama izrađeni od inoxa nude visok kvalitet i otpornost na korozije.

Prava kombinacija materijala dovodi do sigurnih, ekonomičnih i atraktivnih proizvoda. Kombinacijom više profila dobija se estetska vrednost ali i funkcionalnost.
Inox nadstrešnice u kombinaciji sa staklom, veoma su atraktivne i modernog su izgleda.
Nadstrešnice od inoxa koje se izrađuju u kompaniji Hromos nisu samo funkcionalne već su i estetski veoma upečatljive.
Nadstrešnice od inoxa se Izrađuju po porudžbini u više dimenzija, modela i varijanti i po Vašim željama.

Mnoge nadstrešnice koje viđamo i kojima se divimo zbog njihove lepote i funkcionalnosti izrađene su od inoxa u kompaniji Hromos.
U estetskom smislu takve nadstrešnice mogu ostaviti jak utisak i biti Vaša vizit karta.
Pošto su nadstrešnice od inoxa elementi koji se prilagođavaju obliku i veličini, važno je da se mogu dizajnirati u bilo kom obliku.
Od dugačkog ravnog oblika, preko zakrivljenih linija, potpuno kružnog ili nekog drugog oblika inox materijali pružaju velike mogućnosti za prilagođavanje u ovom smislu.

I zato kada tražimo pravi zaklon pronalazimo Hromos nadstrešnice od inoxa.

The post Hromos – Inox nadstrešnice appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
https://hromos.rs/inox-nadstresnice-blog/feed/ 0
Hromos – Inox kapije i ograde https://hromos.rs/inox-kapije/ https://hromos.rs/inox-kapije/#respond Wed, 17 Oct 2018 09:40:06 +0000 https://hromos.rs/?p=487 Inox kapije, inox spoljašnje ograde Firma Hromos pravi je izbor za inox kapije i inox spoljašnje ograde, jer lepo opremljene kuće ili zgrade imaju i potrebe za kvalitetnom ogradom i kapijom. Postoje razni oblici, razni materijali, različiti dizajni ali jedno je sigurno, dobra ograda i kapija od kvalitetnog materijala odaje utisak i daje na kvalitetu […]

The post Hromos – Inox kapije i ograde appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
Inox kapije, inox spoljašnje ograde

Firma Hromos pravi je izbor za inox kapije i inox spoljašnje ograde, jer lepo opremljene kuće ili zgrade imaju i potrebe za kvalitetnom ogradom i kapijom.

Postoje razni oblici, razni materijali, različiti dizajni ali jedno je sigurno, dobra ograda i kapija od kvalitetnog materijala odaje utisak i daje na kvalitetu života unutar tih građevina.

Spoljašne ograde od inoxa i kapije od inoxa daju poseban pečat Vašem uživanju.

Inox je nerđajući čelik, kako ga često nazivaju, i legiran je hromom i niklom. Kao takav veoma je zahvalan, prvo zbog estetskog izgleda ali i zbog održavanja, što je najčešće problem kod drugih materijala od kojih su napravljene ograde i kapije.
U lepo upakovanom dvorištu i sa kvalitetnom inox ogradom koja privlači pažnju prolaznika, inox se izdvaja kao materijal koji daje i na estetici.
Prednosti takvih inox ograda i inox kapija je u tome što su elegantne i otpornije su od nekih drugih materijala. Za bolji vizuelni efekat mogu se kombinovati sa drugim materijalima i detaljima…

Elegantan izgled inox ograda omogućava se poliranjem do visokog sjaja, brušenjem, matiranjem ili četkanjem.
Ovakve ograde i kapije su otporne na rđu i koroziju, kao i na visoke temperature.
Trajne su i nema potrebe za nekom od zaštita.

Inox ograde i inox kapije imaju savršen spoj čvrstoće i težine.
Mnogi će reći da je sve tačno ali da imaju jedan nedostatak, da nisu baš jeftino rešenje ako želite da uštedite na ogradi ili kapiji. Ali pomislite na elegantnost kojom zrače i na minimalno održavanje, a znamo da su izložene raznim spoljnim uticajima, i sve će se promeniti u njihovu korist.
Zato je najbolja preporuka za inox spoljašne ograde i inox kapije proizvođač HROMOS.

Hromos je porodično preduzeće, iz Trstenika, osnovano 2002. godine, koje se bavilo od samog početka obradom inox-a.
Projektovanje, proizvodnja i izvođenje radova prema specifičnim zahtevima kupaca na lokalnom području, pa zatim i drugim delovima Republike Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Vizija je da profesionalan odnos prenesu na tržište Evropske unije.

Zahvaljujući dobrom odnosu cene i kvaliteta usluga i proizvoda, trude se da dopru do sve većeg broja kupaca kako iz Srbije tako i iz inostranstva.
Cilj kompanije je da u što kraćem periodu postanu prepoznatljivi i stvore svoj brend, kao i da zauzmu jedno od liderskih pozicija u ovom poslu.

The post Hromos – Inox kapije i ograde appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
https://hromos.rs/inox-kapije/feed/ 0
Inox ograde, inox kapije – Preporuka korisnika https://hromos.rs/inox-ograde-inox-kapije-preporuka/ https://hromos.rs/inox-ograde-inox-kapije-preporuka/#respond Tue, 16 Oct 2018 13:32:04 +0000 https://hromos.rs/?p=557 Inox ograde, inox kapije Evo nekoliko reči i utisaka za inox ograde, inox kapije zadovoljnog korisnika proizvodjača inox proizvoda Hromos. Došlo je proleće, izlazim u dvorište, želim da uživam u slobodnom danu uz kaficu. Pripremam dvorište, iznosim sto i stolice, kafa se kuva. Sve je spremno. Sednem a pogled mi luta po dvorištu. Prošla je zima, […]

The post Inox ograde, inox kapije – Preporuka korisnika appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
Inox ograde, inox kapije

Evo nekoliko reči i utisaka za inox ograde, inox kapije zadovoljnog korisnika proizvodjača inox proizvoda Hromos.

Došlo je proleće, izlazim u dvorište, želim da uživam u slobodnom danu uz kaficu.
Pripremam dvorište, iznosim sto i stolice, kafa se kuva.
Sve je spremno. Sednem a pogled mi luta po dvorištu. Prošla je zima, treba nešto poraviti i srediti da bi opet bilo u funkciji.

Pogled mi se zadržava na inox ogradi. Prelepo izgleda čak i posle zime. Prošle godine sam postavio novu inox ogradu tj. kapiju od inoxa.

Dugo sam se dvoumio i odlučivao kakvu ću ogradu postaviti, ali sam se odlučio za inox ogradu iz više razloga.
Prvo zbog lepote i elegancije kojom zrači, a drugo zbog ekonomičnosti jer su inox ograde otporne na rđu i koroziju, kao i na visoke temperature. Inox ograde su trajne i nema potrebe za zaštitom, farbanjem i imaju savršen spoj čvrstoće i težine.
Nisam nimalo pogrešio, i ne žalim pare koje sam potrošio na postavku inox ograde.

Kada sam se odlučio da postavim inox ogradu i inox kapiju pozvao sam Hromos. Tehničko osoblje kompanije Hromos je toliko dobro odradilo posao da su svi ukućani pa i naša kuca bili zadovoljni.

Sada stvarno uživam u lepim danima kada dođu. Pre sam uvek u proleće i početkom lepih dana imao posla oko dvorišta da sam jedva stizao da uživam. Ne kažem da posla sada nema ali u mnogo manjem obimu, brže i sa više elana ih uradim samo kad pogledam kako je lepa inox ograda i kapija od inoxa kompanije Hromos.

Neka vaša nova inox ograda, inox kapija bude pravi odabir i svakako je preporuka da vam novu inox ogradu i inox kapiju postavi kompanija Hromos jer proizvode inox kapije i inox ograde po veoma pristupačnim cenama.

Kontaktirajte ih, verujte nećete se pokajati.

The post Inox ograde, inox kapije – Preporuka korisnika appeared first on Inox proizvodi - HROMOS.

]]>
https://hromos.rs/inox-ograde-inox-kapije-preporuka/feed/ 0